MACHINEBEDIENDER - DAGWERK
manpower
Koolskamp, Belgium
12 dagen geleden

Job Description

Als bediener van de afzakinstallatie bestaat jouw hoofdtaak uit het afzakken van zakgoed. Wanneer de veevoeder opgeslagen is in een zak zal u deze per bestelling verzamelen.

Daarnaast sta je ook in om deze bestellingen te laden en lossen op / van vrachtwagens. Hiervoor maak je gebruik van een heftruck.

Ten slotte sta je ook in voor het onderhoud van de werkvloer.

Client Description

Voor een gekende speler in de veevoeder ben ik op zoek naar een machinebediener voor de afzakinstallatie (m / v). Dit voor een functie in DAG.

Candidate Profile

Voor deze functie als machinebediener van de afzakinstallatie, ben ik op zoek naar volgend profiel.

Ben je in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring? Kan je zelfstandig werken en hecht je veel belang aan orde en netheid?

Heb je ervaring met een heftruck en bij voorkeur een geldig heftruckattest? Heb je nog geen attest, geen nood deze kan via Manpower behaald worden.

Client Offer

Onze klant biedt een interessante functie aan in dagregime. Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract.

Je komt terecht in een enthousiast en stabiel team. Ten slotte geniet je van een mooi en correct loonpakket.

Is deze functie als machinebediener precies wat je zoekt? Aarzel niet en stuur jouw cv naar office.roeselare manpower.be of bel 051 25 31 70 en vraag naar Julie De Kerpel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier