Projectleider Beton
ARCADIS Belgium nv
Gent, Belgium
8 dagen geleden

Functie

 • Als projectleider werk je zelfstandig projecten uit vanaf studie tot uitvoering (afhankelijk van ervaring en diploma worden je kleine of grote projecten toegekend) voor algemene beton projecten (vloeren, kelders, ...)
 • Je neemt de verantwoordelijk voor de projecten en staat in voor een goede communicatie met de interne klant alsook met de contractant.
 • Afspraken maken over de doelstelling en randvoorwaarden van het project Vastleggen van de wijze van aanpak (scoop projectplan) Opmaken van een raming van de werkzaamheden en in overleg assistentie verlenen bij de budgetaanvraag Uitwerken van een lastenboek en opmaken van een prijsaanvraagdossier in overleg met de lokale inkooporganisatie Organiseren van rondgangen met contractanten tijdens prijsaanvraag periode Opstarten en voorbereiden van de uitvoering van de werken.

  Opvolgen van de veiligheidsprocedures voor en tijdens de uitvoering (risicoanalyse, werk-vuurvergunning, inbeslagnames, ) Organiseren van werfbesprekingen met verslaggeving Opvolgen van de technische aspecten van de uitvoering Beheer van het budget van een project Opvolging van oplevering van de werken.

  Profiel

 • Diploma Bachelor of Master Bouw of gelijkgesteld door ervaring
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in soortgelijke functie / vakgebied
 • Organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met planning en projectopvolging is een must
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s te vertellen hebben over Arcadis?

  Offre

  Arcadis offre un environnement de travail intéressant et agréable où vous pouvez évoluer et vous développer. Au sein d’Arcadis vous trouverez de la place pour l'initiative et la prise de responsabilités.

  Nous avons une large gamme de formations durant lesquels nous investissons dans vos talents.

  Nous trouvons l'équilibre travail-vie privée de nos employés extrêmement important, cela se traduit par des heures de travail flexibles.

  Nous offrons aussi des possibilités de home working. En outre, nous vous offrons un package d'avantages extra-légaux : chèques-

  repas, assurance groupe et assurance hospitalisation ainsi que de jours de repos compensatoire (RTT).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier