LASSER/SAMENSTELLER
manpower
Turnhout, Belgium
10 dagen geleden

Job Description

Als lasser / samensteller sta je in voor zowel de aanmaak van eenvoudige tot meer complexere samenstellingen bestaande uit zeer uiteenlopende materialen zoals staal, roestvrijstaal en aluminium.

Op basis van een tekening een metaalconstructie monteren, bewerken en samenstellen en deze daarna aflassen behoort tot je takenpakket.

Je bewaakt hierbij de kwaliteit en nauwkeurigheid. Het sporadisch monteren / installeren ter plaatse bij de klant behoort eveneens tot je taak.

Client Description

Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen.

Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.

Welcome to a world of opportunity! Manpower Turnhout zoekt : Lasser

Candidate Profile

Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor kwaliteit en bent stipt in je werk. Je hebt inzicht in techniek, planlezen en materiaalkeuze.

Je kan zelfstandig werken, neemt initiatief en kan vlot overleggen met je collega s .Je genoot een opleiding mechanische vormgevingstechnieken, werktuigmachines of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt perfect Nederlands.

Client Offer

Je komt terecht in een technologisch uitdagende omgeving en maakt deel uit van een goed geolied team binnen een stabiel en financieel gezond familiebedrijf.

Interesse? Bel 014 40 72 90 of mail naar office.turnhout manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier