ONLINE PRODUCT MANAGER -
Argon selectie
8700 TIELT
8 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Om het digital team te versterken zoeken wij een ervaren Product Manager, die verantwoordelijk is voor het productbeheer van de digitale platformen.

Door je digitale kennis en ervaring, en na opleiding over het productassortiment garandeer je een vlotte werking van het digitaal platform.

Je bent de eerste contactpersoon voor alle stakeholder bij vragen. Daarnaast sta je in voor de coördinatie met leveranciers.

Je beheert de product roadmap en bewaakt de budgetten die toegewezen zijn aan jouw projecten. Je volgt KPIs en rendementen op en maakt risicoanalyses en stuurt dit bij.

Bovendien werk je frequent aan projecten mee ter optimalisatie. Als Key user van het digital platform geef je internationale collegas de voorziene training.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Na het behalen van je bachelor of master ging je aan de slag als Online Marketeer of Product Manager. Je hebt ervaring met User Experience Design en E-

Commerce. De Google toepassingen kennen voor jou geen geheimen. Net zoals je vlot overweg kan met SAP en Product Information Management.

Je bent communicatief en training geven in het Nederlands en Engels schrikken je niet af. Ervaring : Minimum 5 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een internationaal beursgenoteerd bedrijf, waar Work hard pays off. Er worden tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden geboden.

Reken op een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en 6 ADV dagen. Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier