Team member Dreambaby Gent
Colruyt Group
GENT, Belgium
31 dagen geleden

Als winkelmedewerker of team member’ bij Dreambaby zorg je ervoor dat toekomstige ouders met een gerust hart aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Zodra een klant de winkel binnenstapt, help jij hem met veel plezier bij al zijn mogelijke vragen : van autostoel tot geboortelijst.

Jij bent in de winkel het eerste aanspreekpunt voor ouders en toekomstige ouders, of vrienden en familie op zoek naar een geschenkje.

Je luistert naar hun vragen en helpt hen om de juiste producten te kiezen. Je informeert hen ook over de geboortelijst van Dreambaby.

Een fluitje van een cent met jouw productkennis je hoeft nog niet alles over babyspulletjes te weten voor je begint, maar affiniteit met de babysector is zeker een pluspunt.

Je doet natuurlijk meer dan adviseren : samen met je collega’s steek je ook de handen uit de mouwen, zodat de winkel er altijd als nieuw bij ligt.

Je werkt in het magazijn, vult de rekken aan, controleert etiketten Je neemt ook kassawerk voor je rekening.

Dankzij jouw werk achter de schermen én in de winkel voelen de klanten zich welkom en kunnen ze inspiratie opdoen.

Profiel

 • Ervaring en maturiteit Je hebt 5 à 10 jaar ervaring in verkoop of een andere klantgerichte job. Je hebt dus commerciële feeling, maar het is ook belangrijk dat je goed bent met baby’s en peuters.
 • Communicatief Klanten komen graag terug bij jou, want je bent een goede luisteraar en geeft altijd persoonlijk advies.
 • Je bouwt een band op met je klanten.

 • Flexibiliteit Je klanten winkelen op verschillende tijdstippen; s ochtends, ’s avonds, tijdens weekdagen en in het weekend.
 • Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken dus deel uit van je job.

 • Een goede fysieke conditie Je legt elke dag behoorlijk wat kilometers af. Bovendien til je dagelijks niet alleen fopspenen, maar ook autostoelen, parken en wastafels.
 • Een goede conditie hoort er dus gewoon bij.

  Wij bieden

 • Zekerheid Dreambaby maakt deel uit van Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
 • Continu bijleren Om de klanten te helpen, moet je natuurlijk mee zijn met de laatste trends in de babysector. Bij Dreambaby zit je er middenin! Jij en je collega’s delen tips en artikels met elkaar zo leert iedereen elke dag bij.
 • Groeikansen Onze team leaders starten hun opleiding allemaal op de winkelvloer. Wie het in zich heeft om op termijn door te groeien, kan dus later een stapje hogerop zetten.
 • Aantrekkelijk loon Boven op je loon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, hospitalisatieverzekering.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier