BE - Reporting Officer - Tijdelijke functie
ABN AMRO Bank
Berchem, België
25 dagen geleden

In het kort

Voor de afdeling Finance te Berchem, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Reporting Officer

Je werk

Als Reporting Officer zal je instaan voor volgend takenpakket :

 • Je bent betrokken bij het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van financiële gegevens naar hoofdkantoor.
 • Je helpt mee bij de tijdige voorbereiding, analyse en communicatie van financiële data naar het hoofdkantoor. Deze data omvatten IFRS financiële rapporten (income statement, balance sheet, variantie analyse en additionele kwartaal / jaarlijkse rapporten) en Basel II rapporten (reconciliatie).
 • Participatie aan het opzetten van de Basel III en ALM rapportering voor de Belgische Branch.

 • Je maakt ad hoc rapporten op en reageert snel en accuraat op vragen vanuit hoofdkantoor.
 • Je werkt nauw samen met een andere team leden, zowel binnen team Finance België als met collega’s vanuit hoofdkantoor.
 • Je rapporteert meteen aan de Head Reporting binnen de afdeling Finance.

  Je werkomgeving

  ABN AMRO Bank België is gespecialiseerd in Private Banking, Commercial Banking en is marktleider in de Diamantsector. Vanuit het hoofdkantoor in Berchem en kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk bouwen we in België aan een moderne, innovatieve en duurzame bank die altijd dicht bij haar klanten staat.

  We bieden zowel particulieren als bedrijven innovatieve producten en diensten aan.

  ABN AMRO Bank NV België behoort tot ABN AMRO Bank NV Groep, één van de grootste banken van Nederland. Internationaal hebben we een leidende positie in een aantal gespecialiseerde markten zoals Private Banking, Corporate & Institutional Banking (CIB), Diamond & Jewelry en Wealth Management.

  Je profiel

  Volgende kwalificaties zijn vereist voor deze functie :

 • Je houdt van cijfers en hebt een analytisch vermogen, kan snel cijfers doorgronden en de essentie blootleggen
 • Je bent vertrouwd met de relevante tools (MS Office, ), je hebt een gevorderde kennis van Excel (draaitabellen zijn geen probleem voor jou).
 • Kennis Access is een extra troef.

 • Je bent leergierig en bereid om jezelf te ontwikkelen.
 • Je bent stressbestendig en kan foutloos omgaan met strakke deadlines
 • Je bent dynamisch en proactief ingesteld
 • Je kan discreet omgaan met strategische en / of gevoelige informatie
 • Je hebt een financiële kennis, inzicht in Balans en P&L, kennis IFRS
 • Je hebt de hands-on, getting-things-done mentaliteit
 • Je bent perfect Nederlandstalig en vlot Engelstalig (internationale omgeving)
 • We bieden

  Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen, samen met andere specialisten van wie je veel kunt leren, je job slimmer en efficiënter uitoefenen, met ruimte voor innovatie, in het belang van de klant en de toekomst van de bank.

  Je maakt deel uit van een flexibel team van professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel veranderende financiële wereld op een moderne, proactieve en innoverende manier tegemoet gaan.

  Bij ABN AMRO België staan mensen centraal. Onze klanten, natuurlijk, maar ook onze medewerkers. Naast de ontwikkeling van je talenten via verschillende noodzakelijke / mogelijke opleidingen, hechten we ook veel waarde aan het welzijn van onze mensen.

  Zo hebben wij een unieke welzijnsprogramma ontwikkeld onder de naam ABN AMRO Healthy People . Dit programma ondersteunt en stimuleert via workshops, lezingen en concrete initiatieven stimuleren je lichamelijke én geestelijke gezondheid.

  Uiteraard horen daar een gepast / concurrentieel salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij,zoals maaltijdcheques, een ruim verzekeringspakket en de mogelijkheid om flexibel te werken.

  Meer weten over ABN AMRO als werkgever? Lees er hier alles over! .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier