Productie Operator Chocolade
PURATOS
Erembodegem
1 dag geleden

Op zoek naar het juiste recept voor een succesvolle carrière?

Wereldwijd zijn consumenten zich meer en meer bewust van de kwaliteit van hun voeding. Puratos ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma aan ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers, die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen.

Sinds zijn oprichting in België in 1919 kende Puratos een voortdurende groei en telt vandaag meer dan 8500 werknemers in 74 landen.

In 2017 bedroeg onze geconsolideerde omzet 1,85 miljoen euro. Onze passie voor innovatie, onze pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie.

Dit, samen met het engagement naar onze partners, is wat werken bij Puratos zo magisch maakt.

Functieomschrijving

Na een grondige inwerkperiode word je ingeschakeld in de productie van chocolade : op basis van de verschillende recepturen zorg je ervoor dat de productie-

installaties goed zijn afgesteld en volg je het volledige productieproces correct op.

Taken & verantwoordelijkheden :

 • Afhankelijk van tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productielijnen of inpaklijnen.
 • Zorgen voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie / inpak proces.
 • Continue bewaking van de orde en netheid in de inpak / productie afdeling. Indien noodzakelijk reinigen van de machine en de omgeving.
 • Zorgen voor een goede ploegoverdracht naar de volgende ploeg en controleren van de inpakdocumenten en / of bespreking van planning en problemen.
 • Aanleren van het takenpakket aan (nieuwe) collega’s.
 • Als operator hou je ook steeds rekening met de volgende veiligheidsaspecten :

 • Elke onveilige situatie dient gerapporteerd te worden aan de verantwoordelijke van de afdeling en de Safety Manager.
 • Het implementeren van algemene veiligheidsmaatregelen waarvan het nut in andere departementen bewezen zijn en die aangewezen zijn voor de productie operatoren.
 • Het respecteren van de algemene hygiëne maatregelen van het bedrijf.
 • Actieve deelname in risk-management.
 • Profiel

  Je werkt nauwkeurig, bent goed georganiseerd en werkt graag in teamverband. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en verliest dus zowel de veiligheid als de kwaliteit van je werk niet uit het oog.

  Je hebt een A2-niveau (bij voorkeur in een technische richting). Ervaring in de voedingsindustrie is een troef alsook een rijbewijs vorkheftruck is een pluspunt Je bent bereid om in 3 ploegen te werken van maandag tot vrijdag.

  Puratos hecht belang aan diversiteit. We zijn ook geïnteresseerd in meer senior profielen. 45+ is meer dan welkom om te solliciteren.

  Aanbod

  Een intensieve opleiding, een boeiende functie in een jong en dynamisch team. Een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen.

  Praktische info

  Contact : Sylvie Thimmesch

  02 481 40 48

  Adres : Industrielaan 16, 9320 Erembodegem

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier