CAW Boom Mechelen Lier zoekt vrijwilligers voor receptie en secretariaat
11.11.11
Mechelen
15 dagen geleden

Profiel

Als vrijwilliger bij de receptie ben je absoluut een meerwaarde. Je bent het eerste contact met cliënten en bezoekers. Je zorgt voor een warm onthaal.

Je zorgt er mee voor dat cliënten, bezoekers en professionelen zich welkom voelen in onze organisatie. Je bent een aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de organisatie en op het secretariaat een belangrijke ondersteunende factor.

Door jouw inzet draag je bij aan een goed draaiende dagelijkse werking van het CAW. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers een bijzondere bijdrage leveren aan het welbevinden van eenieder binnen onze organisatie.

We zoeken vrijwilligers voor verschillende functies binnen de receptie en het secretariaat :

Eenis mensgericht, vriendelijk, beleefd, warm, respectvol, sensitief en kan vertrouwelijk en flexibel met cliënten omgaan.

Je bent vlot in de omgang en je helpt mensen graag vooruit. Je bent gericht op je omgeving, een teamspeler ook. Je houdt ervan om al doende te leren en je kan goed met Outlook overweg.

Als je je administratieve talenten wil inzetten, kan je aan de slag als vrijwilliger bij het secretariaat . Je werkt nauwkeurig, je bent administratief sterk en je hebt een goede kennis van Office-

programma's zoals Word, Excel en Outlook. Je kan goed plannen en organiseren.

Ben je sociaal, gastvrij en heb je oog voor detail? Dan heb je het geknipte profiel om als gastvrouw / gastheer bij ons aan de slag te gaan.

Je steekt graag de handen uit de mouwen om bepaalde ruimtes en lokalen gezellig en ordelijk te houden. Je bent zorgzaam en allround inzetbaar.

Planten zoeken vrijwilligers : heb je groene vingers of heb je zin om onze lokalen op te vrolijken met plantgoed, dan zien de medewerkerkers, de cliënten en de plantjes jou graag komen! Onze plantjesvrijwilligers zijn zorgzaam en hebben een hart voor de natuur.

We verwachten dat je bereid bent om je minstens voor één jaar te engageren.

Taakbeschrijving

Wat zijn je taken als vrijwilliger?

Als receptiemedewerker ontvang je bezoekers en cliënten telefonisch en fysiek aan de receptie. Je verwijst ze door naar de juiste hulpverlener.

Je schakelt telefonische oproepen door. Je beheert de mailbox en de Outlookagenda's. Je verdeelt de post, controleert de netheid van de gesprekslokalen en verwerkt de inschrijvingen voor interne activiteiten. Je ondersteunt acties.

Op het secretariaat sta je in voor de verwerking van administratieve gegevens, je waakt over de volledigheid van lijsten, je maakt brieven op, je bent niet bang van wat kopieerwerk en het verzamelen en uitzoeken van gegevens en je ondersteunt acties en campagnes.

Als gastvrouw / gastheer maak je de wachtruimte en de gesprekslokalen gezellig en voer je praktische taken uit. Je zorgt voor ordelijke vergaderzalen en zet koffie en thee bij vergaderingen.

Je houdt de keukenvoorraden op peil en je hebt oog voor de algemene netheid. Je draagt op die manier bij aan een warm, comfortabel onthaal van de cliënten en bezoekers in onze organisatie.

Als plantjesvrijwilliger draag je je steentje bij aan het creëren van een groene aangename omgeving. Je geeft de plantjes water, je steekt de handen uit de mouwen bij verpottingsacties en je stemt dit af met andere plantjesvrijwilligers

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier