Aanvraag Stageplaats
Acerta
Belgium
9 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Acerta , met kantoren in Leuven, Wilrijk, Brussel, Gent, Hasselt, is een geïntegreerde HR-dienstengroep die de talenten, de expertise en het enthousiasme van haar medewerkers inzet om het menselijk kapitaal van de klanten optimaal te valoriseren.

Elke klant en medewerker kan dagelijks ervaren dat je bij Acerta terecht kan voor alle diensten die te maken hebben met het werken van mensen.

Acerta biedt professionele HR-diensten voor een brede doelgroep en heeft een gepersonaliseerde aanpak voor startende of gevestigde ondernemers, HR-

professionals in kleine, middelgrote en grote bedrijven, boekhouders, de overheid en de socialprofitsector. Het Acerta-netwerk bestaat uit 21 kantoren en 13 partnerkantoren, gespreid over heel België.

De groep telt 1335 medewerkers en haalde in 2014 een geconsolideerde omzet van 162 miljoen EUR.

Jouw taken

Voor verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar stagiairs !

Jouw profiel

 • Je studeert momenteel en bent op zoek naar een interessante stageplaats.
 • Je bent een gedreven teamspeler en wenst je eigen talent verder te ontwikkelen binnen een open en leuke werksfeer.
 • Je bent oplossingsgericht en beschikt over de nodige communicatievaardigheden. Bovendien weet je mensen te overtuigen waar nodig.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van Frans en Engels is een voordeel.
 • Jouw verloning

  Acerta biedt je een interessante stage met een boeiend evenwicht tussen leren en uitvoeren. In de loop van de stage zal je kennis maken met het hele takenpakket en steeds meer autonomie krijgen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier