CHAUFFEUR CE
manpower
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor het transport van de goederen naar de verschillende klanten. Je denkt mee na over het rittenplan.

Je staat in voor een correcte levering en het afhandelen van de nodige documenten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Client Description

Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE voor het nationale transport van het bedrijf.

Het vertrekpunt is in de regio van Gent.

Candidate Profile

Bij voorkeur heb je reeds enkele jaren ervaring als Chauffeur CE. Je beschikt over een geldig rijbewijs en de nodige vakbekwaamheidsattesten.

Je bent flexibel naar werkuren, naargelang de dag planning. Je bent fysiek in orde en helpt bij het laden en lossen van de vracht.

Je toont respect voor de collega's, onze klanten, de wegcode en de rij- en rusttijden.

Client Offer

Je komt terecht in een moderne werkomgeving waar de werknemer centraal staat. Je ontvangt een marktconform loon en extra legale voordelen.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop of bezorg ons jouw kandidatuur via sourcing manpower.be!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier