Werfverantwoordelijke mechanica  
Group Tormans
Oost-Vlaanderen
78 dagen geleden

Objectives

Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in Aalter, is men op zoek naar een werfverantwoordelijke mechanica voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Tasks

U draagt de verantwoordelijkheid over het u toegewezen werfgedeelte op technisch en organisatorisch vlak, dit in samenspraak met de werkvoorbereider of project manager.

Behoort onder andere tot uw werkzaamheden :

Planning en coördinatie van de werken

Kwaliteit van de werken bewaken en regelmatig controles uitvoeren

Naargelang werkomstandigheden actief meewerken als vakman

Onderhouden van contacten met medewerkers, leidinggevenden, leveranciers en klanten

Instaan voor administratie inzake werfbeheer

Waarborgen van de milieu en veiligheidsregels

Profile

U beschikt over een ruime technische kennis op vlak van mechanica. Ervaring met montage / onderhoudsmechanica is een troef.

U hebt ervaring in werfbeheer en het aansturen van een team

Offer

ormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier