Technische Masterproeven
UNILIN
Oostrozebeke
59 dagen geleden

Job Description

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

We hebben verschillende Masterproefvoorstellen in uiteenlopende technische domeinen (o.a. productie, onderhoud, kwaliteit, ).

Hieronder vind je een aantal mogelijke projecten :

 • Vervangen van netanalysers door nieuwe waarbij de bestaande software niet meer bruikbaar is met als doel het visualiseren van meetgegevens.
 • Onderzoek naar slimme laadinfrastructuur van (bedrijfs)wagens.
 • Onderzoek naar de effectiviteit van persmatten en zoeken naar oplossingen om deze fundamenteel te verhogen.
 • Invloeden van diverse parameters op het materiaalgedrag van persmatten in kaart brengen.
 • Onderzoek naar de voorspelbaarheid van het persproces en een offline simulatie (d.m.v. software) mogelijk maken.
 • Onderzoek naar het warme- en drukprofiel tijdens het persproces.
 • Reductie van de uitval van geïmpregneerd papier door een snellere bepaling van restvocht.
 • Profiel : Je bent student :

  Je bent student :

 • Bachelor, Industrieel of Burgerlijk Ingenieur (Elektromechanica, Mechanica, Materiaalkunde, Automatisering, Chemie, Energie, Fysica, Milieukunde, )
 • Handelsingenieur
 • Bio Ingenieur (procestechnologie, )
 • Je zoekt een project waar je jouw technische kennis kan delen met UNILIN en praktische ervaring kan opdoen in een inspirerende omgeving.

  Offer

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier