RECRUITMENT CONSULTANT CONSTRUCTION
HAYS
Kortrijk , Belgium
10 dagen geleden

Hays, Recruiting experts worldwide, is een wereldwijde expert op vlak van rekrutering en selectie. In België bieden wij onze diensten aan vanuit acht kantoren, verspreid over verschillende regio’s.

Bovendien hebben wij dankzij ons internationaal netwerk een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Voor ons kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Consultant om onze afdeling Construction te versterken.

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in je regio.

Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je je kandidatenmarkt verder uit.

Je screent kandidaten op hun werkervaring, persoonlijkheid en skills, en polst naar hun ambities. Een goede communicatie, administratie en een constante evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden.

Zo win je het vertrouwen van klant en kandidaat! Je profileert je als expert door een grondige en persoonlijke follow-up op lange termijn.

The right person can change a business, the right job can change a life !

Je hebt voeling met profielen in de bouwsector, van calculators, tekenaars tot projectmanagers en architecten. Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring.

Dit kan ook door stage zijn. Bovendien hou je van commercieel werk, van netwerking. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en breng je samen met je collega deze divisie naar de top.

Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met je collega’s de juiste strategische aanpak om lange termijn relaties aan te knopen.

Hays wordt gekenmerkt door een specifiek DNA . Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen te doen groeien, de ambitie om je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

We zoeken vooral talent met een Go get it’-mentaliteit en een proactieve mindset.

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?

Join Hays. Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die veel voldoening en uitdaging schenkt.

We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, handige tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat.

We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen, firmawagen, smartphone en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier