Business Development Manager B2B  
Group Tormans
Limburg
2 dagen geleden

Objectives

Onze klant is een belangrijke speler actief op de Belgische duurzame energiemarkt. Hun missie is het optimaliseren van de energie-

efficiëntie in particuliere woningen en bedrijven. Hierbij staan groene energie en het reduceren van energieverbruik centraal.

Zij werken samen met verschillende partners die deze visie delen en vanuit een oprechte overtuiging werken aan het verbeteren van de ecologische voetafdruk.

Zij bieden ook nieuwe oplossingen aan op vlak van isolatie, zonnepanelen en thuisbatterijen aan residentiële en zakelijke klanten in heel Vlaanderen.

In het kader van hun verdere groei in Vlaanderen, is dit gedreven bedrijf op zoek naar een dynamische en hands-on business development manager.

Tasks

In deze gloednieuwe rol staat u in voor de opstart en het succes van de expansie van voornamelijk PV-projecten op de Vlaamse B2B markt.

Verder bekijkt u de evidente cross-selling opportuniteiten voor andere diensten van onze klant zoals dakrenovatie en isolatie.

U staat mee aan de wieg van een nieuw departement dus u zet op, bepaalt de structuur, maakt een voorafgaande analyse over o.

a. markt, concurrentie,... en realiseert de nodige prioriteiten met als doel het veroveren van een mooie marktpositie. U monitort daarbij de omzet en marges nauwgezet.

U staat zelf in voor het creëren van nieuwe opportuniteiten en het creëren van leads. U gaat actief op zoek naar nieuwe klanten.

Mede dankzij leadgeneratoren, het opzetten van infosessies, beurzen, netwerking, Anderzijds zorgt de partner van onze klant voor leads die u accuraat opvolgt en in concrete business opportuniteiten omzet.

U staat in voor het volledige verkoopproces en volgt uw dossiers van A tot Z op. U begeleidt uw klanten en biedt hen een gepaste oplossing aan door het vergaren van correcte informatie, u maakt technische calculaties en berekeningen wat zich vertaalt in een offerte op maat.

U blijft op de hoogte van de marktevoluties en ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en isolatie zodat uw kennis steeds actueel blijft.

U rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Profile

oU heeft uitgesproken business development competenties. U weet deuren te openen en houdt van het voortdurend leggen van nieuwe contacten.

oU geeft en straalt vertrouwen uit en u weet te overtuigen met kennis van zaken.

oDe bouwwereld heeft voor u geen geheimen meer. Kennis van zonnepanelen strekt tot aanbeveling.

oEntrepreneurial skills combineert u met een start-up mentaliteit.

oU kan zaken vorm geven en u stelt vlot prioriteiten.

oKlantgericht en u heeft plezier in het formuleren van oplossingen.

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Voor deze functie beogen we een vaste indiensttreding bij onze opdrachtgever.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier