MERCHANDISER - MECHELEN/LEUVEN/AARSCHOT
manpower
Leuven, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw klantenportefeuille. Je vult de boeken, strips etc. aan bij bestaande klanten (voornamelijk retail) en installeert displays bij nieuwe klanten.

Je volgt vooropgestelde richtlijnen bij het bezoeken van klanten en rapporteert deze aan jouw manager op de hoofdzetel.

Specifiek sta je in voor volgende taken :

 • De presentatie en verpakking van producten ontwikkelen en opvolgen
 • De plaats van producten bepalen
 • Het schappenplan ontwikkelen en overmaken aan het verkooppersoneel en nadien controleren
 • Client Description

  Voor een distributeur van boeken met hoofdzetel in Gent, zijn we op zoek naar een Merchandiser in regio Mechelen, Leuven en Aarschot.

  Candidate Profile

  Jij bent een energieke, dynamische en handige persoon. Je bent hands-on, flexibel en kan zelfstandig werken. Je hebt een eerste ervaring als Merchandiser of vertegenwoordiger.

  Je bent communicatief, klantgericht en sterk in organisatie. Je hebt een uitstekende kennis Nederlands, alle andere talen zijn een pluspunt.

  Je werkt graag resultaatgericht, bent stressbestendig en commercieel ingesteld. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt al enkele jaren rijervaring.

  Client Offer

  Na een succesvolle interim periode maak je kans op een vast contract.

  Je ontvangt een basisloon + commissie op verkoop vanaf de tweede maand + bedrijfswagen.

  Interesse? Stuur dan jouw CV naar office.zaventem manpower.be of solliciteer met jouw Manpower profiel via onze website.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier