Technieker Substations Gouy - Contract bepaalde duur - 1 jaar
Elia
Gouy, Belgium
5 dagen geleden

De onderneming

Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV. Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen.

De Elia groep heeft een team van 2000 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen.

Als eigenaar en beheerder van de transmissienetten in België en Duitsland heeft Elia een belangrijke rol en opdracht in het ondersteunen en concretiseren van het Europees energie- en klimaatbeleid.

Jouw functie

Alle energie die je bij jou thuis ontvangt, gaat via het Elia-net. Die energie kan afkomstig zijn van windmolens op de Noordzee, van kerncentrales in Frankrijk of van elders.

Wij hebben een van de meest betrouwbare netten in Europa en dat hebben we te danken aan het goede onderhoud ervan. Als er desondanks toch problemen opduiken, dan staan onze technici paraat om herstellingen uit te voeren.

Dankzij hen kunnen we de klok rond de transmissie van elektriciteit waarborgen.

De taken van een technieker zijn uitermate gevarieerd.

Als technicus bij Elia voer je mechanische onderhouds- en / of herstellingswerken uit op de apparaten die deel uitmaken van het hoogspanningsnet (bv.

schakelaars, scheidingsschakelaars, transformatoren , ) of op de elektrische laagspanningsstuurkringen van deze apparaten.

Dit betekent dat je ook meewerkt aan het opsporen van oorzaken van defecten. Verder neem je deel aan het uitvoeren van elektrische metingen en het in dienst nemen van nieuwe apparaten.

Deze taken zal je uitvoeren onder begeleiding van een ervaren collega. Na het ontwikkelen van een zekere ervaring en maturiteit zal je bepaalde specifieke taken zelfstandig mogen uitvoeren.

Deze jobaanbieding met contract bepaalde duur binnen één van onze belangrijke teams is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de verschillende functies binnen Elia.

Afhankelijk van de persoonlijke interesses en ambities, biedt Elia haar medewerkers in hun carrière de mogelijkheid om te evolueren naar andere technische afdelingen, meer technisch-

administratieve taken op te nemen of te werken in een dispatching die continu het net bewaakt en bestuurt. Aldus bestaat de mogelijkheid om een sterk gevarieerde carrière op te bouwen en een brede, technische kennis in de sector op te bouwen.

Andere techniekers verkiezen zich te specialiseren in een specifieke activiteit en kunnen aldus evolueren tot technische experten in hun vakgebied.

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelordiploma richting elektriciteit, elektronica of elektromechanica.
 • Je kan een elektrisch schema lezen en hebt een goede brede elektrische kennis.
 • Veiligheid is voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent een teamplayer en klaar voor een uitdaging op maat.
 • Je durft initiatief te nemen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om je in de regio van Henegouwen te verplaatsen.
 • Wij bieden aan

  Wij bieden u meer dan zomaar een functie : een uiterst professionele en boeiende omgeving, een uniek vormingsaanbod en volop kansen om je te ontplooien.

 • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier