E-commerce Business Process Analyst
Vanden Borre
Sint-Pieters-Leeuw, BE
4 dagen geleden

Je functie

Ambitieus aangelegd? Wij ook! En we hebben een hele hoop projecten om dat te bewijzen.Voel je de passie al opborrelen als je de woorden digitaal, e-

commerce en retail hoort? Dat treft, wij delen deze passie.Weet je je weg met een conversiepercentage, een gebruikerssegment, een pivot table, een vlookup, een A / B-

test, een projectplanning of scrum? Dat is al een goede start...Voor jou zijn html of css geen beledigingen en je roept niet gezondheid wanneer iemand javascript zegt.

Misschien ben jij wel in de wieg gelegd voor een functie als E-commerce Business Process Analyst bij Vanden Borre. Je wordt deel van een jong en dynamisch team en vertrekt vanuit onze klanten om een businessanalyse of functionele analyse op te maken, waarin jij de ideale oplossing beschrijft voor hun wensen.

Voor sommige projecten ben je ook verantwoordelijk voor de opvolging en project management. Dat kan gaan over een webpagina, een interne tool of een proces, over een e-

mail of externe communicatie... De projecten zijn erg divers en de wegen om er te geraken zijn steevast geplaveid met uitdagingen en nieuwigheden.

Maar dankzij jouw creativiteit ontdek je steeds de beste oplossingen voor onze klanten. Bovendien word je omringd door collega’s met een pak ervaring die jou de juiste richting uit zullen sturen.

Je profiel

 • Je hebt een master in management, economie, handelswetenschappen of een diploma binnen e-commerce / web en je hebt minimum 2 jaar ervaring.
 • Je bent van nature uit erg nieuwsgierig en je hebt excellente analytische capaciteiten. Je deinst er niet voor terug om initatief te nemen en pistes te onderzoeken die je interessant lijken.
 • Je bent het gewoon om online te kopen. Je kunt je in de plaats van de klant stellen, denken zoals hij, evalueren wat hij nodig heeft.
 • Je communiceert zonder problemen in het Nederlands en het Frans. Het Engels is een extra troef. Je staat continu in contact met andere departementen en teams.
 • Je houdt van een goede uitdaging en durft jezelf ook in vraag te stellen. Er valt veel te leren, maar dat is juist een extra uitdaging! Je kunt ook gemakkelijk zelf iets leren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier