Administratief bediende Preventiedienst
Colruyt Group
HALLE, Belgium
10 dagen geleden

Als administratief bediende ondersteun je de Preventiedienst van Colruyt Group. Je werkt nauw samen met de verschillende medewerkers en biedt samen met je collega administratieve ondersteuning waar mogelijk.

Vanzelfsprekend bestaat de hoofdmoot van je takenpakket uit administratieve opdrachten. Je bereidt vergaderingen voor en plant de nodige deelnemers in, vraagt agendapunten op, voorziet materiaal en bereidt presentaties en communicaties voor.

Tijdens vergaderingen maak je verslagen op. Je verstuurt regelmatig mails met daarin verslagen of brieven naar externe partners.

Verder sta je mee in voor het beheer van de agenda’s van de verschillende preventieadviseurs. Je verzamelt ook de nodige informatie omtrent welzijn en preventie om hiervan rapporten en dossiers op te maken.

Het is aan jou om deze te archiveren en regelmatig te updaten zodat alle medewerkers steeds over de meest actuele info beschikken.

Een concreet voorbeeld? Je vraagt in het kader van evacuaties de verzamelplaatsen van nieuwe winkels op, vraagt nieuwe plannen aan en archiveert de brandweerverslagen.

Tenslotte stuur je de plannen en brandinstructies op naar alle betrokkenen.

Je werkt voltijds te Halle, in het hoofdkantoor van Colruyt Group.

Profiel

 • Ervaring Je kan vlot werken met Word om rapporten op te stellen, met Excel voor cijfergegevens en grafieken en met PowerPoint om presentaties te maken.
 • Zelfstandig werken Jouw takenpakket is duidelijk afgelijnd. Daarom plan je opdrachten zelf in volgens prioriteit.
 • Nauwkeurigheid Je krijgt vaak gevoelige dossiers in handen. Je verwerkt die steeds discreet en nauwkeurig, zeker wanneer er cijfergegevens aan te pas komen.
 • Communicatietalent Je kunt een situatie zowel mondeling als geschreven beknopt toelichten.
 • Talenkennis Je begrijpt goed Nederlands en Frans omdat je zowel vergaderingen in het Nederlands als in het Frans bijwoont en ook verslagen in beide talen moet opmaken.
 • Wij bieden

 • Verantwoordelijkheid Je bent veel meer dan een radertje in een grote machine. Onze preventie-adviseurs beschouwen jou als een van hun steunpilaren.
 • Brede kijk In korte tijd leer je veel over het reilen en zeilen in Colruyt Group. Dat opent perspectieven naar de toekomst toe.
 • Eigen initiatief Zie je een mogelijkheid om efficiënter te werken? Dan krijg je alle ruimte om je idee verder uit te werken.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier