Enterprise Architect
RealDolmen
Beersel, Belgium
7 dagen geleden

Als Engaged Workplace Enterprise Architect voor de cluster sta je in voor ontwikkeling van de visie voor de hele Engaged Workplace cluster.

Je operationaliseert deze visie in een of meerdere roadmaps voor klanten. Je opereert in een leiderschap rol en stuurt andere architecten aan.

Wat wil de business bereiken en wat hebben ze daarvoor nodig? . Jij bent de brug tussen de organisatie en IT van onze klanten.

Klantwensen vertalen in lange termijn IT-oplossingen is op je lijf geschreven.

Je bent verantwoordelijk voor de creatie van een overkoepelende, consistente enterprise architectuur. Op basis van de enterprise architectuur worden transformatieprogramma’s opgesteld en uitgevoerd die daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van de bedrijfsvisie van een organisatie.

Je bent hierbij verantwoordelijk voor de uitwerking van de visie en strategie op bedrijfsniveau. Dit kan uiteenlopen van een verzameling principes en richtlijnen tot een uitgewerkte verzameling modellen.

Als ambassadeur vergroot je de bereidheid voor nieuwe technologieën. Het bereiken van draagvlak voor de gekozen oplossing is een belangrijke verantwoordelijkheid van de enterprise architect.

Kortom, je neemt architectuur op in de breedste zin van het woord. Je denkt verder dan enkel en alleen aan technische aanpassingen en dit in overleg met en gedragen door alle belanghebbenden.

Jouw profiel

 • Je verstaat en hebt kennis van business, informatie, informatie systemen en infrastructuur architectuur, en bent expert in minstens 1 ervan.
 • Je hebt praktische kennis op het gebied van Architectuur principes, Architectuur frameworks en IT Governance.
 • Je hebt affiniteit met technologieën binnen de Engaged Workplace cluster (Application & Desktop Delivery, Unified Communications, Enterprise Mobility Management, Application Delivery Controllers, Collaboration, Security, ).
 • Je houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken in het oog.
 • Je bent bovengemiddeld analytisch en hebt een hoog abstractie vermogen.
 • Je kan overtuigend overkomen, kunt goed communiceren en onderhandelen.
 • Je hebt oog voor de gevoelens en perspectieven van anderen, en hebt actief interesse in hun bezorgdheden.
 • Je hebt een masterdiploma, of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Ons aanbod

  Indien je interesse hebt in deze vacature bezorg dan je CV en je motivatiebrief aan de verantwoordelijke recruiter Anne-

  Marie (Anne-Marie.Touquet Realdolmen.com)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier