Dossierbeheerder Invordering (Bachelor) (m/v/x) - STARTBAANOVEREENKOMST - voor de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering
Selor
Brussel, Belgium
8 dagen geleden

Jobinhoud Hou je van het nemen van beslissingen, het opvolgen van de evolutie van jouw dossiers en werken in een team? De team spirit binnen onze invorderingsteams zal jou dan zeker bevallen!

In een Invorderingsteam, behandel je fiscale en niet-fiscale schulden (bv. penale boetes) die niet werden betaald door een burger of een bedrijf.

Concreet :

 • Je beoordeelt de invorderingsdossiers in het kader van de invorderingsstrategie.
 • Je verzamelt zelfstandig de nodige informatie om invorderingsacties te kunnen ondernemen.
 • Indien nodig, initieer je invorderingsprocedures via een gerechtsdeurwaarder of bij een derde en volg je de evolutie van het dossier op.
 • Je verleent betalingsfaciliteiten binnen het kader van de bevoegdheden op het niveau van het team.
 • Je behandelt ook dossiers die niet-invorderbaar zijn gebruikmakend van de voorziene procedures binnen de invorderingsstrategie.
 • Je beantwoordt telefonisch, per e-mail of per briefwisseling vragen van burgers / verantwoordelijken van ondernemingen op een professionele, correcte en respectvolle manier.
 • Desgevallend verwijs je door naar de juiste dienst.

  Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

  Meer info over de jobinhoud?

  Karlien Van Den Bossche - Business Partner Algemene Administratie van de Inning en Invordering

  Tel. : +3225756538

  E-mail : karlien.vandenbossche minfin.fed.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier