Technieker Kabels & Lijnen
Elia
Lendelede, Belgium
1 dag geleden

De onderneming

Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV. Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen.

De Elia groep heeft een team van 2000 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen.

Als eigenaar en beheerder van de transmissienetten in België en Duitsland heeft Elia een belangrijke rol en opdracht in het ondersteunen en concretiseren van het Europees energie- en klimaatbeleid.

Jouw functie

Al de energie die je thuis ontvangt, wordt langs het Elia-net vervoerd. Het maakt niet uit of de elektriciteit nu van windmolens in de Noordzee komt of van kerncentrales in België of elders.

Daarom moet de grootste zorg besteed worden aan de technische assets waaruit dit net is samengesteld.

Wij beschikken over een van de meest betrouwbare netten van Europa. Dat hebben we te danken aan het goede onderhoud van het net.

En doen zich ondanks alles toch problemen voor, dan staan onze technici klaar om de herstellingen uit te voeren. Dankzij hen kunnen wij 24 uur op 24 het transport van de elektriciteit waarborgen.

De functie van technicus omvat uiterst gevarieerde activiteiten. Om de activiteiten in de regio van Lendelede te verzekeren, is Elia op zoek naar technici voor het volgende departement :

 • De teams van Linear Assets & Structures’ zijn technici die het net regelmatig patrouilleren, de recurrente metingen beheren, alsook voor de dringende en curatieve interventies instaan.
 • De taken van deze functie zijn ook zeer gevarieerd en deze technici komen regelmatig in contact met de bevolking. Zij zorgen voor de ondergrondse kabels en de luchtlijnen.

  Ze mogen voor geen kleintje vervaard zijn, want ze moeten soms wel 50 meter hoog klimmen om de vaststellingen te doen en de herstellingen uit te voeren.

  Rekening houdend met hun persoonlijke belangstelling en ambities biedt Elia zijn werknemers de mogelijkheid om tussen deze teams te evolueren, andere meer technisch-

  administratieve taken te vervullen of in de dispatching te werken waar het net gecontroleerd en bestuurd wordt. Zo is het mogelijk om een zeer gevarieerde carrière uit te bouwen en een ruime technische expertise binnen de sector te verwerven.

  Een andere groeimogelijkheid is je specialiseren in een specifieke activiteit en binnen je domein evolueren naar een functie van technisch expert.

  Jouw profiel

 • Je beschikt over een bachelor diploma of hebt een diploma hoger technisch onderwijs (secundair onderwijs) in de richtingen elektriciteit of elektromechanica of hebt reeds relevante ervaring opgedaan.
 • Expertise en ervaring binnen de sector zijn uiteraard gewenste kwaliteiten.
 • Je hecht veel belang aan veiligheid.
 • Je hebt een goede analytische en synthetische geest.
 • Je hebt een passie voor bovengrondse lijnen en / of ondergrondse kabels.
 • Je bent gemotiveerd, werkt graag in groepsverband en bent bereid om een grote uitdaging aan te gaan.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Wij bieden aan

  Wij bieden u meer dan zomaar een functie : een uiterst professionele en boeiende omgeving, een uniek vormingsaanbod en volop kansen om je te ontplooien.

 • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier