2-TALIG KLANTENDIENSTMEDEWERKER NL-FR M/V
manpower
Zerkegem, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Onze klant heeft een online casinosite en zoekt 3 FT KLANTENDIENSTMEDEWERKERS M / V die zullen instaan voor het volgende takenpakket : jij wordt het aanspreekpuntvoor de meer dan 100.

000 spelers op onze site die je via de online chatfunctie te woord staat. Jij helpt spelers die vragen stellen over

het aanmaken van een account, de verificatie van hun account (via opsturen van identiteitskaart, bewijs van woonst), problemen bij het inloggen (paswoord vergeten), de vele bonussen, wedstrijden en promoties op de website, stortingen en uitbetalen van winsten, vragen over de games (een korte opleiding is voorzien).

Jij probeert deze vragen zoveel als mogelijk zelf te beantwoorden, en vraagt de hulp van de andere departementen waar nodig.

Client Description

Ik ben Liesbeth en heb ruim 14 jaar ervaring bij Manpower Office People in selectie en recrutering van bedienden. Graag ga ik samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging volgens jouw kennis, motivatie en wensen.

Ik begeleid jou bij de volgende stap in jouw carrière door het leggen van connecties tussen jou en verschillende bedrijven zodat jij de juiste keuze kan maken voor jouw toekomstige loopbaan.

Momenteel ben ik op zoek voor een klant te Jabbeke naar een 2-TALIG KLANTENDIENSTMEDEWERKER NL-FR M / V

Candidate Profile

Een eerste ervaring in een callcenter of een helpdesk is een grote troef. Je bent super klantgericht en doet er alles aan om onze spelers zo snel en zo correct mogelijk te helpen, waarbij je steeds positief blijft.

Kennis van of interesse in kansspelen is uiteraard een meerwaarde.

Je bent communicatief sterk en steeds klantvriendelijk en positief

Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans

Je hebt geen angst van stressmomenten en blijft steeds kalm en behulpzaam

Je bent administratief sterk

je kan zelfstandig werken

je bent commercieel en resultaatgericht.

Client Offer

Je komt terecht bij een bedrijf in volle groei.

Voorstellen en initiatieven worden erg geapprecieerd en werknemers die verantwoordelijkheid opnemen kunnen op termijn doorgroeien.

Je geniet van grote autonomie in je dagelijkse job waarbij je een aantal dagen per week van thuis uit kan werken.

Er wordt gewerkt in 2 shiften (onderling bespreekbaar) : 10u-18u en 18u-02u

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer snel via www.mymanpower.be (of contacteer Liesbeth : office.brugge manpower.be)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier