Vrijwilliger of vrijwilligster grafisch ontwerp
11.11.11
Brussel
12 dagen geleden

Je voornaamste opdracht is het maken van visuals (infographics, posters, flyers, foto's met quotes,..) voor G3W. Kan je overweg met een grafisch ontwerpprogramma?

Heb je talent voor vormgeving? Heb je interesse voor de thema's en landen waarrond G3W actief is? Als je je vrijwillig wil inzetten voor Noord-

Zuidsolidariteit, dan is dit vast iets voor jou!

Taken :

je maakt visuals (infographics, posters, flyers, foto's met quotes,..) voor verschillende mediakanalen zoals onze website, Facebookpagina, Twitter, etc.

je hebt een eigen creatieve en technische inbreng, binnen de huisstijl van G3W en de richtlijnen van de communicatieverantwoordelijke

Competenties :

werken met professionele ontwerp softwarecreativiteit tonen en oplossingsgericht werkennauwkeurig en zelfstandig werkenafspraken nakomen

Werktijden en werkplaats

Je kan van thuis uit werken of op het G3W secretariaat in Brussel. Werktijden zijn in onderlinge overeenkomst. Je kan enkele dagen per week werken gedurende een bepaalde periode of je gaat een langdurig engagement aan maar werkt op onregelmatige tijdstippen, alles is bespreekbaar!

Wat verwachten we?

Een geëngageerde vrijwilliger die zich volledig wil smijten in de vormgeving van G3W! Met onze visuals en publicaties willen we een gemotiveerde achterban bereiken.

Wat bieden we?

G3W biedt je de mogelijkheid aan om als vrijwilliger in onze organisatie aan de slag te gaan. Als vrijwilliger kom je terecht op een boeiende werkplek, tussen dynamische collega's.

Je krijgt ook een vrijwilligerscontract en je wordt steeds omkaderd door één van de G3W-medewerkers.G3W heeft grafische software ter beschikking (GIMP, photoshop, Adobe illustrator & indesign).

Indien je liever met je eigen apparatuur en / of software werkt, dan kan dit natuurlijk ook.Voor meer info over de wettelijke rechten en plichten van de vrijwilliger bij G3W verwijzen we je naar onze ''.

Praktisch

Stuur een mailtje naar alexia g3w.be en vertel ons waarom je graag bij ons aan de slag wil en welke jouw ervaringen of competenties zijn die nuttig lijken in het kader van de vereiste opdracht.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier