Elektrotechnieker
Sarens Group
Wolvertem
30 dagen geleden

Job description

Op de Sarens site in Wolvertem wordt er voorzien in het preventief en curatief onderhoud van een uitgebreid machinepark : kranen, heftrucks, trailers,.

 • Voor onze vernieuwde werkplaats technical solutions (SPMT's, jacking systems, skidding systems,... zie http : / / www.
 • sarens.com / en / equipment-solutions.aspx) zijn wij op zoek, door uitbreiding van de vloot, naar een extra elektrotechnieker.

  Je zal meedraaien in het elektrisch onderhoud van SPMT’s en powerpacks. Op die manier leer je de verschillende apparaten kennen en kan je nadien evolueren naar complexere troubleshooting.

  Daarbij kom je in aanraking met elektrische schema’s, meetapparatuur en verschillende componenten. Uiteindelijk zal je, afhankelijk van je interesse, worden ingeschakeld voor borden bouw, uittekenen van schema’s, sturingsproblemen,

  Profile

  Na je hogere technische opleiding was je reeds enkele jaren actief als elektrotechnieker. Deze ervaring deed je bij voorkeur op in de wereld van het zwaarder rollend materieel : vrachtwagens, bulldozers, tractoren, Je beschikt over voldoende theoretische bagage om met schema’s aan de slag te gaan.

  Indien je beschikt over attesten (VCA, hetruck, rolbrug, ) is dit een sterke troef!

  Naast je kennis en / of skills val je op door jouw interesse en motivatie om te werken binnen de wereld van het zwaarder technisch materiaal.

  Je weet wat je kan en bent bereid uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Je bent een doener en wil samen met je team uitgroeien tot een wereldreferentie!

  We offer

  Je komt terecht in een sterke en boeiende omgeving waar je in contact komt met uitdagend technisch materiaal en de mogelijkheid krijgt om veel bij te leren. Werkzekerheid gegarandeerd.

  Je geniet interne begeleiding, je krijgt op termijn de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen en op termijn kan je, indien je geïnteresseerd bent, opdrachten in het buitenland uitvoeren.

  Er wordt een aantrekkelijk loon voorzien op basis van je kennis, kunde en ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier