Freelance Backend Java 8 Developer - Elastic Search Antwerpen
Freelancenetwork.be
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden

Omschrijving :

Onze klant is actief in de retail sector en gevestigd te Antwerpen. Functieomschrijving Als Web Developer ga je samen met je team aan de slag om projecten te realiseren, binnen een e-

Commerce omgeving op basis van Adobe Experience Manager. Je kan hierbij gebruik maken van de laatste development technieken zoals : Spring, Docker, misschien zelfs Cassandra.

Als je deze nog niet volledig onder de knie hebt ondersteunen we met de gepaste opleidingen of coaching on the floor. Je krijgt een heel brede en afwisselende verantwoordelijkheid, waarbij je van A tot Z bij het development proces betrokken bent.

Frequent overleg met je collega developers en business analisten behoort eveneens tot je takenpakket. Je verliest hierbij ook de eindgebruiker niet uit het oog.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier