Technicus EM/Automatisatie  
Group Tormans
Lanaken
1 dag geleden

Objectives

Uitvoeren van storingsinterventies & onderhoud van elektro- en automatiseringsinstallaties.

Tasks

Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën.

Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties.

Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers-

en versterkers, geregelde aandrijvingen / robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen.

Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen.

Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren.

In het kader van onze SPE&i -filosofie (Sappi Performance Engine & I) denk je mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en / of afdeling ten goede komen.

Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

Profile

 • Je hebt een Bachelor Elektromechanica , bij voorkeur optie Automatisering
 • Je hebt een zeer goede kennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, besturingselectronica en vermogenselectronica
 • Kennis van het SAP systeem is een pluspunt
 • Inspannende houdingen en krachtuitoefening maken deel uit van de job. Ook werken in een lawaaierige en vochtige omgeving met grote temperatuurschommelingen vormt geen probleem voor jou.
 • Je kan zelfstandig werken en bent hands-on
 • Je hebt interesse voor nieuwe technieken, zin voor analyse en openheid
 • Je bent een stressbestendige probleemoplosser met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Je zal terechtkomen in een dagdienst-functie.
 • Offer

  Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

  Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

  Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

  Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier