Medior .Net vacature
Ardekay
Antwerpen
7 dagen geleden

Medior .Net vacature Cloud solutions va €3500,-

Wat gaat u doen als Medior .Net developer?

U bent als medior .Net developer in Gent onderdeel van het serviceteam en zal een cruciale rol spelen in het leveren voor tailormade oplossingen.

Deze oplossingen zijn gericht op informatie en Enterprise content oplossingen. U gaat aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van software.

Om de kwaliteit van deze software te kunnen garanderen bespreekt u deze met klanten om te achterhalen wat zij graag in hun software terug willen zien.

Je bepaalt samen met uw team welke technologieën en welke architectuur het beste past bij de wensen van de klant. De software waar u vooral mee werkt is ASP.

Net, .Net, C#, Javascript en Azure.

Dit alles zorgt ervoor dat u werk divers is en nooit saai wordt.

Wat wordt u geboden?

 • Naast een salaris vanaf €3500,- wordt u het volgende geboden;
 • bedrijfswagen, GSM en notebook;
 • Netto vergoeding vanaf €200 en groepsverzekering;
 • Flexibele werkplek;
 • 32 vakantiedagen.
 • Wat wordt er van u verwacht?

 • Naast HBO denk- en werkniveau wordt er van u het volgende verwacht;
 • 3 jaar ervaring met ASP.Net, C#, javascript. Azure, HTML5 en CSS5 zijn een pre;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands;
 • U vindt het leuk om in teamverband te werken.
 • Waar gaat u werken?

  U gaat aan de slag bij een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de modernste software op het gebied van informatie, Enterprise en content oplossingen.

  Het bedrijf wil zich onderscheiden door haar persoonlijke aanpak. Men kijkt echt naar het bedrijf en hoe men het bedrijf en welke oplossing het beste bij dat specifieke bedrijf past.

  Naast deze professionaliteit naar klanten toe vindt men uw ontwikkeling belangrijk. Zodra u aan de slag gaat worden uw persoonlijke doelen besproken en maakt het bedrijf een plan met u om deze plannen te realiseren.

  Het kantoor is ook zeer aangenaam voor u als werknemer. Er is veel aandacht besteedt aan de inrichting van uw werkplek met veel planten en loungehoeken zodat u af en toe tot rust kan komen.

  Tenslotte gaat u aan de slag in een jong bedrijf. Er zijn maandelijks bedrijfsuitjes naar bijvoorbeeld Walibi en soms zelfs tripjes naar het buitenland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier