Technical Expert Elektriciteit
Bureau Veritas Italia SpA
, , Belgium
50 dagen geleden

BUREAU VERITAS werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van ondermeer kwaliteit, gezondheid, veiligheid & milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als toonaangevende classificatiemaatschapij in de scheepvaart en offschore industrie is Bureau Veritas ook gemachtigd om op te treden in naam van internationale Autoriteiten en Vlagstaten.

Onze inspectiedienst en laboratoria Inspectorate Antwerpen en Gent leveren bovendien kwalitatieve en kwantitatieve controles en analyses van vloeibare ladingen in bulk, gas, metalen, mineralen, vaste brandstoffen en agri in o.

a. de Antwerpse en Gentse Haven.

Uitgangspunt in onze dienstverlening is controle op het voldoen aan wet- en regelgeving op basis van (inter)nationaal erkende normen.

Via een uitgebreid netwerk van ruim 900 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen staan ruim 69.000 medewerkers dagelijks bedrijven en instellingen terzijde in een groot aantal uiteenlopende sectoren waaronder (proces)industrie, bouw & installatie, transport & logistiek, scheepvaart, import & .

export, gezondheidszorg, vastgoed, voedingsmiddelenindustrie, zakelijke dienstverlening en overheid. Onze dienstverlening krijgt gestalte via metingen, inspecties, analyses, validaties, certificering, technisch advies en training.

De uitdaging :

Na een interne opleiding neem je de lead van de afdeling Elektriciteit.

Ervaring met betrekking tot inspecties van elektrische installaties en een commerciële ingesteldheid is een plus. Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen van inspecteurs en klanten.

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve opvolging van de door jou beheerde afdeling. Je organiseert toolboxen en technische vergaderingen voor jouw team.

Het merendeel van je tijd voer je zelf reglementaire veiligheidscontroles uit van elektrische installaties (zowel huishoudelijke als industriële, hoog-

en laagspanning) in gans België. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte administratieve verwerking op PC van je verslaggeving ivm de uitgevoerde inspecties.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director.

Profiel :

Bachelor of Master (elektromechanica, elektriciteit) of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring met elektrische installaties in explosiegevaarlijke omgeving is een surplus.

Dynamisch met goede contactuele vaardigheden.

Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans en Engels.

Je bent flexibel en bezit een rijbewijs type B.

ONS AANBOD

Een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier