Coordinator SONJA ERTEEJEE
11.11.11
brussel
9 dagen geleden

Brussel is S amen O nderweg N aar J eugdhulp A nders

Coördinator Samenwerkingsverband SONJA ERTEEJEE

Zin in een uitdaging? Wil je geschiedenis schrijven voor de Jeugdhulp van Brussel? Dynamisch en evolutief? Dan is deze vacature iets voor jou!

Hoe maak je het verschil?

Sonja Erteejee is het enthousiaste en creatieve samenwerkingsverband van 40 Jeugdhulpactoren Brussel.

Jouw opdracht bestaat er onder meer in om Kwalitatieve Rechtstreeks Toegankelijke Jeugdhulp verder uit te bouwen. Je biedt ondersteuning aan het Team Sonja, onder aansturing van het Samenwerkingsverband Sonja Erteejee.

Je detecteert de behoeften van gebruikers en vertaalt deze naar cliëntgerichte oplossingen. Vanuit jouw expertise, jouw analytisch en creatief inzicht en door overleg adviseer je zowel je team als het samenwerkingsverband.

Wat maakt ons bijzonder :

 • We vertrekken vanuit het gezin en gaan samen voor Eén Gezin Eén Plan’. Het gezin bepaalt de hulp, wij ondersteunen het gezin waar zij dit nodig achten, waar wenselijk en op de thema’s die zij aanbrengen.
 • Via de visie van Wrap Around helpen we het gezin een antwoord zoeken op zijn hulpnoden door o.a. een afdoend netwerk rond een gezin te plaatsen.
 • Het gezinsplan dient een breed antwoord te geven op de noden van het gezin. Out of the box denken is broodnodig. We werken over de sectoren heen, in eerste instantie in het eigen netwerk, bij lokale initiatieven, jeugdhulp, We zorgen hierbij dat het gezin de maximale regie blijft behouden.

  Cliëntparticipatie en diversiteit zijn bewuste keuzes.

 • We stemmen de Rechtstreeks Toegankelijke Jeugdhulp in Brussel sterk op elkaar af om maximale continuïteit voor de gebruiker te realiseren.
 • Alle leden van het samenwerkingsverband zijn actoren die een hulp- of ondersteuningsaanbod kunnen bieden. Om dit te realiseren stellen we een team samen, genaamd Team Sonja.

  Je leidt als coördinator, samen met een teamondersteuner dit team van circa 15 teamleden.

  Jouw troeven :

  Je bent van nature een enthousiaste participatieve leidinggevende, die gelooft in de kracht van mensen en samenwerkingsverbanden.

  Je werkt gestructureerd, coördinerend, en draagt de visie van het samenwerkingsverband mee uit.

  Je denkt op een positief kritische manier mee over oplossingen en weet daarbij verschillende belangen te integreren. Je bent communicatief sterk en stelt je flexibel, open op.

  Je hebt relevante ervaring met Jeugdhulp, je hebt kennis van meerdere talen en staat open voor diversiteit. Brussel heeft jouw hart gestolen.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een boeiende job binnen een dynamische samenwerkingsverband; onder werkgeverschap van CAW Brussel; Een arbeidsovereenkomst met contract onbepaalde duur.

 • betaling volgens barema L1 (PC319.01)
 • extra verlofdagen;
 • gratis woon-werkverkeer met treinabonnement;
 • Zoeken wij naar jou?

  Je hebt een Masterdiploma menswetenschappen of gelijkgesteld door ervaring? Je hebt goesting om deze job te doen?

  Stuur ons jouw CV en motivatie naar Sonja.erteejee gmail.com

  Een omschreven functieprofiel, of meer informatie kan je verkrijgen bij Veerle Maes via : sonja.erteejee gmail.com

  De uiterste inschrijvingsdatum is 30 september 2018

  Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine of geaardheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier