AANKOOP VERANTWOORDELIJKE
Argon selectie
8500 KORTRIJK
9 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Je wordt verantwoordelijk voor de aankoop van A tot Z voor een KMO actief in de interieurwereld in de regio van Kortrijk.

Producten zijn zowel grondstoffen, handelsgoederen, verbruiks- en verpakkingsmaterialen als diensten.

Na behoefteanalyse van de verschillende departementen sta je in voor een grondig marktonderzoek en selecteer je (toekomstige) leveranciers.

Je onderhandelt en gaat na wat de beste voorwaarden zijn en houdt rekening met een betrouwbare, lange termijn relatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de nodige administratieve follow up, en wordt hierin deels ondersteund door een administratief medewerker.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Je bent een analytische aankoper en wordt gezien als een echt onderhandelaar, met oog op een optimaal resultaat en lange termijn visie.

Je behaalde hiervoor minstens een bachelor en hebt bij voorkeur een eerste ervaring.

Voor deze functie wordt niet gekeken naar aantal jaren ervaring, maar naar de groeicurve.

Je hebt affiniteit in de wereld van interieur en communiceert vloeiend in het Nederlands, Engels en Frans. Kennis van een ERP pakket is een extra troef.

Ervaring : Geen ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht bij een KMO met een zeer mooie naam. Reken op een aantrekkelijke verloning voorzien van extralegale voordelen zoals extra vakantiedagen, maaltijdcheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering. Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier