kwaliteitscontroleur binnenkomende goederen
manpower
Sint-Kruis-Winkel, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Je voert kwaliteitsinspecties uit voor onderdelen die nieuw binnenkomen. Je rapporteert daarbij klachten en verzekert de continuiteit van productie.

Je volgt de verbeteringen van productie op. Deze taken hebben de bedoeling een optimalisatie van de prestaties van productie en leverancieres op te leveren.

Client Description

Voor onze klant actief in automotive en gelegen in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur van onderdelen.

Het bedrijf levert geassembleerde stukken voor de auto-industrie.

Candidate Profile

Je hebt minstens twee jaar relevante ervaring in een kwaliteitsafdeling. Je beschikt over een A2-opleidingsniveau of bent gelijkgewaardig door ervaring.

De ideale kandidaat beschikt verder over de nodige maturiteit voor het organiseren van containmentacties en om in contact te treden met management, klanten en leveranciers.

Ook ben je vertrouwd met de gangbare analysetools, problem & solving technieken, controleplan en FMEA, 5S, veiligheidsprincipes, etc.

 • Je kan je bovendien vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.
 • Client Offer

  Je komt terecht in een sterk bedrijf dat internationaal verankerd is. Je kan aanspraak maken op een aantrekkelijk salaris.

  Daarnaast heb je ook recht op maaltijdcheques en ADV-dagen.

  Interesse? Stuur uw cv naar office.gent manpower.be of bel ons op het nr 09 265 85 55 - Ref 7236232

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier