Ondernemers gezocht in heel Limburg, flexibel, geen inleggeld
Flexibility
Limburg
89 dagen geleden

Ben jij iemand die het lastig vind om werk en privé te combineren? En ben je daarnaast een persoon die graag zijn eigen planning maakt?

Of ben je misschien gepensioneerd maar wil je niet stil zitten??(Ongewild) werkeloos en sta je op een twee-splitsing voor een switch in je arbeidskeuze?

 • Dan lees gerust verder want dit kon wel eens iets voor jou zijn.....
 • Ik kom graag in contact met serieuze en enthousiaste franchisenemers die op zoek zijn naar een uitdagende, zelfstandige en avontuurlijke baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

  Je wordt binnen de organisatie helemaal opgeleid en getraind tot zelfstandig ondernemer en routeverkoper binnen de foodbranche en je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes.

  Daarbij is het mogelijk vanaf de eerste maand een meer dan goed belegde boterham te verdienen, zonder extra inleg!! Na 3 maanden krijg je je eigen auto.

  Je hebt zelf jouw eigen succes in de hand.

  Dus altijd al gedroomd van een eigen bedrijf, zzper, en / of zelfstandig ondernemer?

  Bij deze opdrachtgever kun je met een zeer kleine investering dit realiseren.

  Wat wordt geboden?

  Een uniek bewezen concept en formule

  Complete begeleiding en ondersteuning

  Een zeer lage investering

  Een hoog rendement

  Een 4-daagse bedrijfstraining + bedrijfskleding

  Wat vragen wij

  Je hoeft niet een specifieke opleiding te hebben genoten. Wat wel belangrijk is, is dat je communicatief vaardig bent, representatief bent en niet bang bent om mensen aan te spreken.

  Werkervaring als commercieel medewerker kan een pré zijn maar is geen vereiste. Mensen die geen commerciële achtergrond hebben, hebben bewezen dit werk ook tot een succes te volbrengen.

  Wat bieden wij

  Interesse of nieuwsgierig?? Dan kom ik graag met je in contact om je meer informatie te geven. Ook over het financiële gedeelte geef ik je graag alle aandacht.

  Laat het ons weten op : zuid;imburg flexibility.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier