Sport en spelmonitoren gezocht - locatie Edegem/Brasschaat/Mechelen - Zomervakantie
11.11.11
Berchem
24 dagen geleden

Tennis voor Kids is een organisatie die op een recreatieve en speelse manier tennislessen en -stages aanbiedt aan kinderen van 3 tot 12 jaar.

Om onze kinderen tijdens de herfstvakantie leuke sport- en spelactiviteiten te bieden ter afwisseling van de tennislessen op onze locatie in Antwerpen (Edegem) zijn we op zoek naar ervaren, gemotiveerde en enthousiaste sport-

en spelmonitoren (minstens 17j).

Het betreft algemene sport- en spelactiviteiten, tenniservaring is dus niet van toepassing.

Je bent een sportieve, betrouwbare persoon met een goede dosis verantwoordelijkheidszin. Je bent creatief en werkt enorm graag met kinderen samen.

Je komt terecht in een supertof monitorenteam en krijgt uiteraard een correcte weekvergoeding voor je prestaties. Deze stages vinden enkel plaats tijdens de schoolvakanties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier