Project Manager Infrastructuur
TALBOOM Group
A. Meersmansdreef, Puurs, Bélgica
7 dagen geleden

Functie

Je draagt de verantwoordelijkheid van één of meerdere projecten. Je stuurt het projectteam zodanig aan dat voor jouw projecten de vooropgestelde kwaliteit en oplevering voldoen aan de eisen van de klant alsook de rendabiliteit wordt gegarandeerd.

Je coördineert het projectverloop van bij de opstart tot aan de oplevering en stuurt bij in functie van de interne workload en de eisen van de klant.

Je hebt op zeer regelmatige tijdstippen vergaderingen met de klant en de uitvoerders en rapporteert de stand van zaken. Je verzekert de naleving van het contract met de klant.

Tevens stuur je de projectmedewerkers aan op een correcte wijze, door regelmatig in overleg te gaan, op een transparante wijze feedback te geven en hen bij te sturen indien nodig, teneinde een correct projectverloop alsook hun verdere groei en ontwikkeling te garanderen.

Je bereidt de facturatie voor en controleert en rapporteert over het rendement van je projecten. Je garandeert een vlotte en en transparante communicatie binnen het projectverloop en daarbuiten en rapporteert aan de Operational Manager en / of Business Unit Manager.

Profiel

Je bent in het bezit van een master diploma in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) met specialisatie in de bouw of gelijkwaardig door ervaring, aangevuld met een aantal jaren relevante ervaring in opvolging en aansturen van infrastructuurprojecten, idealiter in een studiebureau.

Je hebt kennis van MS Projects. Je bent proactief, geroganiseerd en werkt nauwkeurig. Je bent bereid te leren en mee te evolueren met nieuwe / andere systemen bij de uitoefening van je taken en houdt van techniek.

Je waakt over de uniformiteit van de dossiers die je opstelt, je bent een integer persoon en blaakt van gezond verstand Vaardigheden / Kennis

 • Kennis inzake rioleringsontwerp (krachtlijnen geïntegreerd rioleringsbeleid in Vlaanderen / codes van goede praktijk voor aanleg hemelwaterleidingen, watertoets, )
 • Basiskennis vormgeving publieke ruimte
 • Actuele kennis inzake technisch wegenisontwerp (wegdimensionering, richtlijnen OCW, )
 • Basiskennis van de uitvoeringstechnieken gebruikelijk in de weg- en rioleringssector (bemalingen, beschoeiingen, beproevingen, )
 • Grondige kennis van SB 250 versies 2.1 en 2.2
 • Kennis wetgeving op overheidsopdrachten
 • Basiskennis van SB 230 is pluspunt
 • Kennis van de Aquafin-richtlijnen
 • Basiskennis van Autocad
 • Kennis van presentatietechnieken (PowerPoint)
 • Projectmanagement
 • Degelijke gebruikerskennis van de MS Office pakketten
 • U spreekt uitstekend Nederlands en heeft goede kennis van het Frans.
 • Aanbod

  Omwille van de aangename werksfeer en werkomgeving, het prestigieuze en complexe karakter van onze projecten, de veelvuldige menselijke contacten die u moet onderhouden zowel met externe als interne partners, uw ondernemingszin die u kan uitleven binnen onze familiale structuur, enz is deze functie sowieso een verrijking voor je professionele alsook persoonlijke ontwikkeling.

  Daarnaast biedt de Talboom Group een uitstekend en bespreekbaar salarispakket.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier