Projectcoördinator Logistiek
Colruyt Group
Halle, Belgium
5 dagen geleden

Als projectcoördinator logistiek bij Colruyt Laagste Prijzen vertegenwoordig je de business en beheer je projecten of thema’s die belangrijk zijn voor de volledige directie.

Denk daarbij aan veilige logistiek, distributiekost,

Je ontvangt je opdrachten rechtstreeks van de directie en neemt de volledige lead over het project, van initiatiefase tot uitrol.

Je voert je plan in teamverband uit waarbij je met het nodige enthousiasme leidinggevenden en stafmedewerkers aanzet tot actie.

Kortom : jij staat in voor het overkoepelend beheer en zet anderen aan tot de concrete realisatie. Zie je een probleem? Dan signaleer je dit knelpunt en reik je met een open geest de gepaste oplossing aan.

Je maakt van elk project een succes door nauw samen te werken met de directie (aan wie je rechtstreeks rapporteert), stafmedewerkers en afdelingsverantwoordelijken.

Je werkt op een van de logistieke sites van Colruyt Group.

Profiel

 • Kennis en ervaring Je hebt bij voorkeur een masterdiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt in het verleden al ervaring opgedaan als projectmanager of projectcoördinator, waardoor je over de juiste professionele bagage beschikt.
 • Bovendien ben je drietalig : je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Engels en Frans.

 • Communicatieskills Je staat stevig in je schoenen en verdedigt enthousiast je standpunten bij de directie. Je weet ook van aanpakken en kan mensen motiveren door op een duidelijke en begrijpbare manier je boodschap over te brengen.
 • Conceptueel en strategisch inzicht Je vertrekt steeds vanuit een thema of concept, bepaalt een plan van aanpak en organiseert de implementatie op overkoepelend en strategisch niveau.
 • Autonomie Binnen onze organisatie volg je steeds de projectmethodiek van Colruyt Group. Tegelijk krijg je van de directie de vrijheid en het vertrouwen om je projecten zelf te organiseren, op voorwaarde dat dit op een effectieve en efficiënte manier gebeurt.
 • Een projectcoördinator neemt dus altijd ownership over zijn / haar projecten.

  Wij bieden

 • Verantwoordelijkheid en impact Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Als projectcoördinator zit je dicht bij de directie, waardoor je mee beslist en impact hebt op de verdere uitbouw van onze logistiek.
 • Stimulerende werkomgeving Je komt in aanraking met een brede waaier aan disciplines, waardoor je op korte tijd veel bijleert.
 • Verder investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 • Extralegale voordelen - Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier