Area Sales Manager Azië
manpower
Vilvoorde, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als Technisch Accountmanager ben je 50% van je tijd actief in een toegewezen regio in Azië, de andere 50% spendeer je op kantoor in België.

Binnen jouw regio word je verantwoordelijk voor de verkoop van het volledige productengamma aan snijmachines. Je gaat actief in dialoog met bestaande klanten (in de voedingssector) en je leert hun noden kennen.

Je bouwt met hen een lange termijn relatie op en tracht al doende de verkoop op te krikken.

Daarnaast doe je gericht aan prospectie; Je onderzoekt de markt en brengt potentiële klanten in kaart. Je bezoekt nieuwe partners, je geeft hen technische informatie en analyseert de mogelijkheid om hun machinepark uit te bouwen.

Je neemt het volledige verkoopproces voor jouw rekening : je onderhandelt over prijzen, stelt offertes op en ondersteunt bij mogelijke problemen.

Samen met het interne sales team zorg je voor een goede en snelle service.

Client Description

Technisch Accountmanager Azië onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een wereldspeler binnen de verkoop van voedingssnijmachines, zoekt een Technische Accountmanager voor de verkoop in Azië.

Door het toenemende internationale succes, breiden ze hun team uit en willen ze jou verwelkomen in hun warm bedrijf.

Zie je een buitenlands avontuur zitten? Gedreven in verkoop / sales? Technische affiniteit? Lees dan zeker verder : deze job is misschien iets voor jou!

Candidate Profile

Je hebt een diploma hoger onderwijs en beschikt over heel wat aanleg om technische inzichten te verwerven. Je kunt relevante verkoopervaring voorleggen in een technische commerciële sector.

Ervaring in de wereld van machinebouw en / of voedingsproductie is een pluspunt. Je bent bovendien bereid je te verdiepen in de complexiteit van snijmachines en het verkoopproces errond.

Je houdt van reizen en je bent je ervan bewust dat het vele reizen ook zwaar is. Tijdens de vele businesstrips kan je je kennis van het Nederlands, Frans en Engels optimaal benutten.

Verder ben je een gedreven persoon met een neus voor zaken. Je houdt ervan om resultaatsgericht aan de slag te gaan en om initiatief te nemen.

Je werkt bovendien georganiseerd en kwalitatief.

Client Offer

We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel variatie en autonomie. Je wordt verwelkomt in een warm bedrijf met familiaal karakter.

Je kunt je verwachten aan een functie waar je ervaring, je technisch inzicht, je passie voor reizen en je neus voor zaken optimaal benut worden.

Je krijgt bovendien de nodige opleiding om operationeel te worden. Dit alles is aangevuld met een competitief loon, een bedrijfswagen en een heel wat extra legale voordelen.

Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478 / 60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau manpower.

be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!

Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier