CHAUFFEUR VOOR MAALTIJDBEDELING GEZOCHT REGIO VORSELAAR
manpower
Vorselaar, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor de bedeling van maaltijden aan huis. In de namiddag zal u ook instaan voor de hulp in de keuken.

Tijdens het werk heb je door de bedeling aan huis heel veel sociaal contact met senioren. Er wordt wel enige flexibiliteit gevraagd aangezien er ook tijdens het weekend kan gewerkt worden.

Client Description

Voor een grote klant zijn we op zoek naar een chauffeur voor de bedeling van maaltijden.

Candidate Profile

Ben je iemand die houdt van sociaal contact? Kan je je flexibel opstellen naar werktijden en taken toe? Ben je klantgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel?

Je bent iemand die zeer zorgzaam omspringt met een wagen? Beheerst u de Nederlandse taal perfect en woont u bij voorkeur in de regio van Vorselaar?

Zo ja, dan bent u onze perfecte kandidaat!

Client Offer

Onze klant biedt een boeiende job waarbij sociaal contact centraal staat. Er wordt een wagen voorzien voor de bedeling aan huis.

Deze wordt uiteraard met de nodige zorg gehanteerd. Een loon volgens barema en functie die zeer uitdagend is.

Interesse? Stuur ons dan snel uw CV en motivatie per mail naar office.antwerpenhoreca manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier