Application Manager Datacommunicatie Winkelsystemen
Colruyt Group
BE
1 dag geleden

Als application manager zorg je voor een vlotte datacommunicatie tussen de kassasystemen van de winkels van Colruyt Group en de centrale IT-

systemen. Je bent ook verantwoordelijk voor een aantal naverwerkingen van verkoopgegevens.

Binnen de IT-afdeling van Colruyt Group ga je aan de slag in het team Point of Sales & Payment.

Je staat in voor de uitbating en verdere uitbouw van zowel bestaande systemen als nieuwe ontwikkelingen. Je bewaakt de technische architectuur en het beheer van de configuratie, de operationele parameters en de releasekalender van de applicaties, zodat de afgesproken SLA’s en SLE’s altijd gegarandeerd blijven.

Je bent verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van jouw applicaties.

Ook ben je het centrale aanspreekpunt voor advies. Je inventariseert vragen, noden, risico's en externe evoluties, en in overleg met de business, de procesverantwoordelijke en de business architect formuleer je voorstellen om de applicaties te optimaliseren.

Binnen jouw domein kom je dus zowel in aanraking met operationeel werk als projectwerk.

Halfjaarlijks stel je een activiteitenverslag op. Je maakt daarin een analyse van de stabiliteit van je domein en formuleert een actieplan voor de komende periode.

Het leuke aan jouw job? De afwisseling, verantwoordelijkheid en impact : dankzij jouw inspanningen en die van je collega’s worden onze klanten vlot bediend aan de kassa.

Je werkt in Halle, 1 dag per week kan je werken vanuit Deinze.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier