Service technieker hoogtechnologische machines - Vast contract
manpower
Kortrijk, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Doordat onze klant recentelijk werd overgenomen door een sterke groep gaan zij binnenkort in Europe hun hoogtechnologische versnijdingsmachines verkopen en daarom zoeken wij een service technieker.

Na een grondige opleiding zal je instaan voor het plaatsen en installeren van deze hoogtechnologische versnijdingsmachines en de dienst na verkoop verzorgen.

Hierbij ga je hoofdzakelijk werken in de voedingsnijverheidsbedrijven binnen Europa.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een machinebouwer met een vestiging in zuid West-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een elektromechanisch geschoolde service technieker die bereid is tot 80% van de arbeidstijd in het buitenland (Europa) te werken.

Candidate Profile

De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma optie elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een eerste ervaring als (service) technieker, ervaring met versnijdingsmachines is een extra troef. Hierdoor heb je mechanische constructiekennis, kennis elektriciteit en elektronica alsook van pneumatiek.

Als persoon werk je graag zelfstandig, ben je flexibel, werk je graag kwalitatief en ben je communicatief in het Nederlands -

Engels - Frans. Tot slot ben je bereid om 80% van je werktijd in Europa (Fr. - Ned. - Uk. - ..) te werken.

Client Offer

Na een uitgebreide opleiding krijg je als service technieker een verantwoordelijke en gevarieerde uitdaging met projecten voornamelijk binnen België & Europa.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, servicewagen, maaltijdcheques en diverse onkostenvergoedingen.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier