Manager financiële administratie
Stadsbestuur Oostende
Oostende, Belgium
15 dagen geleden

HET SOCIAAL HUIS ZOEKT TALENT!

Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento een examen voor de functie van Manager financiële administratie binnen de sector Algemeen welzijnswerk.

JOBINHOUD :

Als Manager financiële administratie vorm je samen met jouw team het administratief en financieel zenuwcentrum van de sector Algemeen welzijnswerk .

Je stuurt jouw team aan bij een correcte en efficiënte administratieve en gedigitaliseerde verwerking van dossiers maatschappelijke dienstverlening.

Daarnaast is het beheren en optimaliseren van de subsidiestromen binnen de sector één van je voornaamste doelen. Naast de verschillende cliëntondersteunende diensten van het Algemeen welzijnswerk is de financiële dienst jouw voornaamste samenwerkingspartner.

INFOMOMENT :

We verwelkomen je op een infomoment op 13 september 2018 om 17u30 voor een toelichting bij onze organisatie, de functie en de selectieprocedure.

Je krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Locatie : Woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82 Oostende.

VOORWAARDEN :

je hebt 4 jaar relevante en aantoonbare ervaring

AANBOD :

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum € 2.928 en maximum € 5.153, variabele werktijden, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-

met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

SELECTIEPROCEDURE :

Schrijf je in via, ten laatste op 16 september 2018 . Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit het digitaal ingevuld inschrijvingsformulier dat je op de website vindt en in het geval je hierover beschikt een kopie van jouw masterdiploma.

Personeelsleden van de Stad die via externe mobiliteit wensen deel te nemen aan de procedure van interne mobiliteit leveren daarnaast het bewijs in afgeleverd door de Personeelsdienst dat men beschikt over de gevraagde graadanciënniteit.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven : een preselectie (optioneel), een niveau-of capaciteitstest (enkel voor kandidaten die niet over een masterdiploma beschikken), een mondelinge proef op 27 / 9 of 28 / 9 / 2018, een assessment center in de week van 1 / 10 / 2018 en een praktische proef op 9 / 10 of 10 / 10 / 2018 onder voorbehoud van uitnodiging en volgens planning.

Indien je slaagt voor dit examen word je gedurende een termijn van 4 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen.

We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid, afkomst of handicap.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier