System Engineer Web
NXT IT
antwerpen, Belgium
7 dagen geleden

Wij zoeken een ervaren System Engineer Web voor een langdurige opdracht in Antwerpen

TAAKOMSCHRIJVING :

Als teammember van het IT infrastructuur team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de volledige websites.

Je begrijpt en volgt de markt(tendensen) binnen de online wereld. Je brengt technische / architecturale voorstellen ter verbetering van de actuele infrastructuur aan

en je begeleidt projecten binnen je domein. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het dagelijks beheer van de hosting omgeving.

Je zet infrastructuur componenten op en configureert ze om projecten te laten slagen met als doel de stabiliteit en performantie van de individuele componenten

alsook de algemene infrastructuur te verbeteren.

Je zorgt voor het opzetten van een monitoring omgeving, performance testen, het aanpakken van tickets, problemen en aanpassingen

en het afleveren van documentatie in samenwerking met andere operationele teams. Je bent verantwoordelijk voor support tijdens

incidenten en de communicatie met klanten en collega’s hierrond. Je neemt deel aan de 24 / 7 stand-by regeling na een inloopperiode.

PROFIEL :

 • Je beschikt over een master diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimum 4 jaar ervaring in een online’ omgeving, ervaring en interesse in het beheer van complexe, high-traffic websites.
 • Je bent een communicatieve teamplayer die gericht problemen kan oplossen op een stressbestendige manier.
 • Je bent Nederlandstalig met een basiskennis van Frans en hebt een goede kennis van Engels.
 • Je bent thuis in een Windows server omgeving, maar je kan ook je weg vinden op een linux server.
 • Complexe websites ( IIS 7 + SQL server) schrikken je niet af.
 • Je hebt een goede kennis van netwerk en security (TCP / IP, Firewall, Loadbalancing, ) en van Hardware-, Database-, Website Administration.
 • Je hebt een basiskennis van virtualisatie, storage technologie, Apache & Tomcat7, Powershell en frontend webtechnologieën.
 • Graag ontvang ik de cv’s met tarief en beschikbaarheid

  Thanks!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier