Projectleider warmtepompen  
Group Tormans
Antwerpen
37 dagen geleden

Tasks

Je vormt een sterk team met onze binnen en buiten medewerkers.

Je werkt voor residentiële en niet residentiële projecten orders uit voor een totaalpakket verwarming en weet telkens in samenwerking met onze leveranciers de juiste zaken te bestellen met een duidelijke beschrijving en prijs.

Je volgt werven op en neemt deel aan werfvergaderingen.

Je kan de planning, kwaliteit en algehele uitvoering bewaken.

Je zorgt voor een snelle service aan onze klanten die weten dat ze kunnen vertrouwen op jouw vakkennis en nauwkeurigheid.

Je hebt ervaring in uitwerken van verschillende leidingsschema s, technische schema s en as-build plannen.

Je kan helder uitleg geven bij de offertes en je maakt er werk van om alle offertes ook systematisch op te volgen. Door je enthousiasme en vakkennis weet je de klant te overtuigen.

Profile

Je beschikt over de nodige vakkennis, ervaring en een klantgerichte spirit.

Je bent vertrouwd of hebt een affiniteit met verwarming.

Je bent een communicatief en commercieel persoon die zijn klanten weet te overtuigen en te binden.

Je kan goed luisteren en uitleg geven zodat je een tof contact kan opbouwen met onze techniekers en klanten.

Je werkt vlot en graag met de pc en orde en nauwkeurigheid zijn je tweede natuur.

Werken met cijfers en offertes schrikt je niet af en je vindt het interessant om je productkennis voortdurend up-to-date te houden.

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier