Coach voor jongeren | Oost-Vlaanderen
11.11.11
Hasselt
4 dagen geleden

YAR Vlaanderen biedt jongeren in moeilijkheden tussen 15 en 21 jaar een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal staan hierin 2 programma’s : in de provincie Limburg en in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-

Brabant Brussel en Oost-Vlaanderen.

De eerste stap om vrijwillige medewerker te worden bij YAR Vlaanderen, is het bijwonen van een .

Je krijgt er alle informatie over onze werkwijze, onze verwachtingen en de tijd die je er moet voor uittrekken.

Er worden infoavonden georganiseerd in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Inschrijven in verplicht en kan of door ons je gegevens te bezorgen via .

Na het bijwonen van een infoavond ontvang je een algemeen en medisch formulier. Als je hebt beslist dat je wilt deelnemen, dan ontvangen we deze documenten graag ingevuld terug.

Na ontvangst hiervan zal je gecontacteerd worden door een YAR Vlaanderen-medewerker die jou zal uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

De laatste stap is je deelname aan een opleidingsweekend, in functie van de regio en het programma waaraan je gaat deelnemen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier