Junior System/Service Engineer
Axxes
Antwerpen, Belgium
7 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij jouw bachelor- of masterdiploma (bijna) op zak en ben je op zoek naar een boeiende job als System Engineer? Dan is Axxes jouw kick-

off voor een uitdagende carrière binnen IT!

WIE ZIJN WE?

Axxes is een ambitieuze IT consultancy onderneming met het oog op de toekomst. We vormen een topteam van meer dan 130 sterk technische consultants, actief binnen de domeinen Software Development, Systemen & Netwerken, Software Testing en Project Management.

De laatste jaren wordt Axxes gekenmerkt door een sterke, kwalitatieve groei die we willen verderzetten. Dat maakt dat we ons team versterken met een Junior System Engineer.

WIE BEN JIJ?

 • IT is niet enkel je toekomstige job, het is ook je passie.
 • Je bent (bijna) in het bezit van een bachelor- of masterdiploma.
 • Complexe technische zaken op een begrijpbare wijze uitleggen is voor jou een evidentie.
 • Service minded, je bent flexibel en bereid om in te spelen op de wensen van de klant.
 • Een permanent evoluerende organisatie is jouw ideale werkomgeving. Constante verandering geeft je energie!
 • Je neemt jezelf ook niet te serieus. Je bent een aangename collega om mee samen te werken.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • WAT MAG JE VERWACHTEN?

  Als Junior System Engineer werk je projectbasis bij grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Deze projecten hebben een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.

  Als teamplayer in een hoogtechnologische omgeving bestaat jouw taak erin de gebruiker te ondersteunen en hem oplossingen aan te bieden met betrekking tot problemen met MS Systemen.

  Je fungeert als kennisdrager in technologieën zoals Windows Server, Exchange Server, SQL Server, Active Directory en Security (Virus scan, Spam, Firewall).

  Kennis van Citrix, VMWare en netwerken is een plus.

  Afhankelijk van jouw skills, ambities en doorzettingsvermogen zijn er op termijn reële doorgroeimogelijkheden tot System, DevOps, Cloud, Network, Engineer.

  Je wordt begeleid en aangemoedigd om je te certificeren. Daarnaast juichen we alle initiatieven toe om jouw kennis up to date te houden en / of te delen met anderen o.

  a. tijdens de Competence Events.

  Tot slot kom je terecht bij een sterk groeiend bedrijf in een jonge en dynamische sfeer (Great Place to Work® Ambassador 2017) mét de focus op groei, kwaliteit en Feel Good’.

  Hierbij kan je rekenen op fijne skivakanties, maandelijkse drinks, competence weekends en een aantrekkelijk verloningspakket met bedrijfswagen.

  BEN JIJ DEGENE DIE WE ZOEKEN?

  Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche axxes.com).

  Hij nodigt je graag uit voor kennismakingsgesprek waarbij het traject dieper in detail wordt toegelicht. Daarbij zullen we ons focussen op jouw skills en toekomstverwachtingen als potentieel toekomstige Axxes Consultant.

  Wij kijken er alvast naar uit!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier