Full-Stack Developer @Kunstmaan
Accenture
Brussels, Belgium
11 dagen geleden

Job description

Over Kunstmaan I AccentureInteractive

Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor isgeweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren.

Het werkt hand in handmet bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot hetuiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constanteverandering het nieuwe normaal is.

Dat doen we door de nieuwste technologie tecombineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen wedoeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we debeste menselijke merkervaringen.

Onlangs werden we door de BelgischeEffie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017.Het Kunstmaan-

werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaagis Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's wereldssnelst groeiende human brand experience agency.

Onze klanten hebben grootse plannen voor detoekomst en staan voor complexe digitale uitdagingen. Bij Kunstmaan bouwen weop onze mensen, op hun ervaring, skills en teamspirit, om deze uitdagingen aante gaan, en dat doen we met een bruisend enthousiasme en, als we zo vrij mogenzijn, met veel succes.

Zowel in Leuven als in Antwerpen.

Momenteel zijn we actief bezig met de verdere uitbouw van onsexpertisedomein Innovatieve Technologieën’. Hierbinnen ligt de focus vooreerstop Blockchain & zijn toepassingen, maar verder ook op augmented &virtual reality, chatbots, ea.

Aangezien we binnen België vooraan staan betreffende Blockchain, vindenmeer en meer klanten ons om samen met hen relevante Proof of Concepts binnendeze technologie uit te werken.

Om een extra boost te geven aan de nodige research en het uitwerken vaninteressante use cases, maar ook voor de effectieve software ontwikkelingervan, zijn we op zoek naar versterking.

Ben je bezeten door innovatie,dynamisch, en heb je beide skills in jou, dan is dit je kans!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een denker en een doener, iemand met zoweltheoretisch inzicht , als praktische kennis, van algoritmes en datastructuren,en software ontwikkeling in het algemeen
 • Je hebt een sterke Javascript / Node.js kennis enervaring met concepten zoals React.js, Redux, ES6, Rabbitmq, ...
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en gebruikenvan API's met verschillende best practices in het achterhoofd
 • Technologieën zoals blockchain, machine learning,chatbots, cryptografie, ... schrikken je niet af. Kennis hiervan is eenpluspunt
 • Ambitie, gedrevenheid & lef! Je bent niet bangvoor iets nieuws (’the next big thing’) en wat je niet kent wil je graag ensnel leren
 • Je staat mee in om innovatie’ binnen Kunstmaan (enonze klanten) te begeleiden & uit te dragen (eg publiceert op blogs,..)
 • Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel enjoviaal!

  Je werkt aan echt uitdagende projecten : innovatieve oplossingen,award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillendeindustrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

  Verder krijgje de kans om mee aan de basis te staan van de architectuur enontwikkeling van enkele disruptieve projecten en hierop jouw eigen stempel tedrukken.

  Je krijgt naast pree en congé’ :

 • een mobiele telefoon,
 • een hospitalisatie- en groepsverzekering,
 • dagelijks vers fruit,
 • sloten versgemalen koffie,
 • een ruim terras,
 • heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,
 • tonnen literatuur (als je graag leest),
 • snoep,
 • dito reisjes naar de beste seminaries enopleidingen.
 • En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor opde Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid.

  Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijdverliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack envideo chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven.

  Ready to join us?

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier