PLOEGCHEF LOGISTIEK VASTE AANWERVING
manpower
Nazareth, Belgium
12 uur geleden

Job Description

Als ploegverantwoordelijke logistiek sta je in voor een stipte uitvoering van de expeditieplanning en stuur je jouw team van 5 medewerkers aan.

Je organiseert en helpt mee bij het stockeren van alle afgewerkte producten in het magazijn en organiseert een vlotte en correcte uitstroom van deze producten naar de laadkaai.

Als verantwoordelijke logistiek volg je alle verladingen op kade nauwkeurig op

Je volgt het lossen van de grondstoffen op aan de hand van de bestelbonnen en signaleert onregelmatigheden in deze vrachten aan de leidinggevende.

Je bent back-up voor de logistieke manager en administratieve medewerker op expeditie, en kan bij afwezigheid deze administratieve taken vlot overnemen.

Client Description

Voor een toonaangevend bedrijf in de voedingssector, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een ploegverantwoordelijke logistiek en dit voor een vaste aanwerving

Candidate Profile

Je hebt ervaring in het besturen van een heftruck en / of reachtruck en beschikt over de nodige attesten.

Je bent een echte teamplayer en kan op een motiverende manier jouw team coachen om de vooropgestelde doelstellingen te realiseren.

Je werkt efficiënt met respect voor de veiligheid- en kwaliteitsnormen en kan dit ook overdragen op jouw team.

Naast jouw moedertaal Nederlands kan je je vlot uitdrukken in het Frans

Client Offer

Je komt terecht in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf met een zeer aantrekkelijke verloning en aangename werksfeer.

Heb je interesse in deze vacature? Aarzel dan niet langer en stuur onmiddellijk uw CV door naar office.oudenaarde manpower.

be of contacteer ons op het volgend nummer : 055 / 335980.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier