senior advocaat
Tuerlinckx
Antwerp, Belgium
32 dagen geleden

U heeft bij voorkeur vijf tot tien jaar relevante ervaring. U beschikt over de kwaliteiten om zelfstandig werk te leveren en medewerkers aan te sturen, communicatietalent (verbaal en geschreven), kennis van vreemde talen, sterk analyserend vermogen en zin voor verantwoordelijkheid.

Naarmate u meer ervaring heeft, zijn deze vaardigheden sterker ontwikkeld. U bent gespecialiseerd in het fiscaal recht en heeft reeds competentie opgebouwd in één of meer takken van de fiscaliteit.

U heeft een voorliefde voor de techniciteit van de fiscaliteit en houdt ervan problemen tot in de kern te doorgronden. U wenst zowel in betwistingen als in advisering te werken.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier