Ploegchef nachtploeg met kennis Nederlands en Frans - Vast contract
manpower
Kortrijk, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Na een intensief opleidingsprogramma binnen alle afdeling zal je samen met je collega ploegchef de verantwoordelijkheid nemen over de nachtploeg.

Op basis van de beoogde productiecapaciteit ga je het team organiseren, leiden en opvolgen naar de taakverdeling van productie-

en reinigingsprocessen. Daarnaast neem je steekproeven naar kwaliteit en zie je er op toe dat de regels naar hygiëne, kwaliteit en veiligheid nageleefd worden.

Verder vervul je administratieve taken, los je eenvoudige storingen op, ga je nieuwe medewerkers opleiden en ben je een centraal aanspreekpunt op de productievloer.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei van onze klant met hoofdzetel in het Zuiden van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een hands-on ploegchef voor de vaste nachtploeg.

Candidate Profile

De ploegchef waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 of bachelor diploma in een landbouw, voeding, chemische of technische richting en heeft een eerste leidinggevende ervaring binnen productie.

Affiniteit of ervaring binnen de voedingssector zijn extra troeven. Verder besef je als ploegleider je voorbeeldrol en denk je continu na over verbeteringen op de werkvloer.

Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en Frans, ben je graag nauw betrokken op de werkvloer en kan je om met verantwoordelijkheid.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een groeiend bedrijf met toekomstperspectieven. Als ploegleider krijg je een boeiende, veelzijdige en verantwoordelijke functie met uitdaging.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salarispakket.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier