2 Administratief medewerk(st)ers Mobiliteitscentrale Aangepast Vervoer
Provincie Antwerpen
Antwerpen, Belgium
7 dagen geleden

Momenteel organiseren wij een selectieprocedure bij aanwerving / bevordering / interne mobiliteit / externe mobiliteit voor de functie van administratief medewerk(st)er voor de Dienst Economie, Innovatie en Samenleven binnen het Departement Economie en Streekbeleid Europa.

Je zal werken op volgend adres : Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen.

We zijn op zoek naar twee collega’s en nemen een vergelijkende selectieprocedure af waarbij we de laureaten een voltijdse of een deeltijdse (19u) contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aanbieden.

De overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve die gedurende drie jaar geldig blijft. Gedurende deze periode worden alle gegevens van de geslaagde kandidaten bewaard.

We zullen uit deze wervingsreserve putten voor eventuele toekomstige vacatures bij de Provincie of de Verzelfstandigde Agentschappen (de Autonome Provinciebedrijven (APB’s).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier