Visual Merchandiser Massimo Dutti
Massimo Dutti BE
Knokke, BE
20 dagen geleden

Jobomschrijving Als visual merchandiser ben je verantwoordelijk om onze producten op een unieke manier op de voorgrond te brengen.

Je organiseert de ruimte zodat de commerciële doelstellingen behaald worden en de klant geprikkeld wordt in zijn zoektocht naar de laatste trends.

Je richt de ruimte zo in zodat de coördinatie een fascinerend beeld wordt voor onze klanten. Profiel Je bent creatief aangelegd met oog voor detail.

Dankzij jouw kennis van stylisme en jouw groot modegevoel en uitstekende productkennis, weet je hoe je de commerciële ruimte kan omtoveren tot een aantrekkelijk modecentrum.

Door jouw enthousiasme weet je hoe je het verkoopsteam kan betrekken bij de steeds veranderende coördinatie van de winkel.

Je passie voor mode weerspiegelt zich dagelijks in je eigen uitstraling naar onze klanten toe. Vereiste studies : Geen specifieke studievereisten Werkervaring : Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.

We hechten belang aan jouw zin tot doorgroei en leergierigheid. Wij bieden : Een vast contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel Massimo Dutti, onderdeel van de groep Inditex, beschikt over meer dan 800 winkels in meer dan 70 landen wereldwijd.

Massimo Dutti staat voor tijdloze, elegante mode en garandeert een uitstekende klantenservice. Bedrijfscultuur Massimo Dutti staat voor een transparante, open structuur waarin doorgroeimogelijkheden reëel zijn en je de kans krijgt om jezelf te ontplooien binnen de boeiende modewereld.

Hoe solliciteren? Zin in een nieuwe uitdaging binnen de wervelende modewereld? Reageer snel via de onderstaande button. Vermeld voor welke vacature je solliciteert.

Voor overige Inditex vacaturesklik hier

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier